成av人片在线观看欧美成人一区二区三区四区|女人18毛片国产|女人18毛片水多久久|隔壁的妹妹电影|综合一区中文字幕熟女人妻|91麻豆精品国产人妻系列|人妻少妇不满足中文字幕|日本少妇高潮喷水xxxxxxx|家庭乱欲电影|福利高潮潮喷视频,国产一级特级婬特婬片,色屋AV线,国产美女爱做视频毛片

首頁 > 出國留學   >   托福閱讀真題練習:霍霍坎的文本+真題+答案

托福閱讀真題練習:霍霍坎的文本+真題+答案

2025-01-22 18:12:49
瀏覽152 點贊78 收藏94

托福閱讀真題練習:霍霍坎的文本+真題+答案托福考生在備考過程中,,除了積累豐富的詞匯外,,進行托福閱讀真題的練習也是至關(guān)重要的。今天,,我們?yōu)榇蠹覝蕚淞艘黄P(guān)于霍霍坎…

1托福閱讀真題練習:霍霍坎的文本+真題+答案

托福閱讀真題練習:霍霍坎的文本+真題+答案

托??忌趥淇歼^程中,除了積累豐富的詞匯外,,進行托福閱讀真題的練習也是至關(guān)重要的,。今天,我們?yōu)榇蠹覝蕚淞艘黄P(guān)于霍霍坎的閱讀材料,,包括文本,、相關(guān)題目和答案,幫助大家更好地進行托福閱讀的復習,。

TOEFL Reading Passage:

The observation of the skies has played a special part in the lives and cultures of peoples since the earliest of times. Evidence obtained from a site known as the Hole in the Rock, in Papago Park in Phoenix, Arizona, indicates that it might have been used as an observatory by a prehistoric people known as the Hohokam.

The physical attributes of the site allow its use as a natural calendar/clock. The "hole" at Hole in the Rock is formed by two large overhanging rocks coming together at a point, creating a shelter with an opening large enough for several persons to pass through. The northeast-facing overhang has a smaller opening in its roof. It is this smaller hole that produces the attributes that may have been used as a calendar/clock.

Because of its location in the shelter's roof, a beam of sunlight can pass through this second hole and cast a spot onto the shelter's wall and floor. This spot of light travels from west to east as the sun moves across the sky. It also moves from north to south and back again as the Earth travels around the Sun; the west-to-east movement could have been used to establish a daily clock, much like a sundial, while the north-to-south movement could have been used to establish a seasonal calendar.

The spot first appears and starts down the surface of the wall of the shelter at different times of the morning depending on the time of the year. The spot grows in size from its first appearance until its maximum size is achieved roughly at midday. It then continues its downward movement until it reaches a point where it jumps to the floor of the shelter. As the Sun continues to move to the west, the spot continues to move across the shelter floor and down the butte, or hill, toward a group of small boulders. If a person is seated on a certain one of these rocks as the spot reaches it, the Sun can be viewed through the calendar hole. This occurs at different times in the afternoon depending on the time of year.

TOEFL Reading Questions:

1. What does the passage mainly discuss?

(A) observations of the stars by ancient people

(B) rock formations of Arizona

(C) a site used by ancient people to measure time

(D) the movement of the earth around the Sun

2. The word "obtained" in line 2 is closest in meaning to

(A) acquired

(B) transported

(C) covered

(D) removed

3. The word "attributes" in line 5 is closest in meaning to

(A) changes

(B) characteristics

(C) locations

(D) dimensions

4. The word "its" in line 10 refers to

(A) roof

(B) beam

(C) hole

(D) spot

5. The word "establish" in line 15 is closest in meaning to

(A) create

(B) locate

(C) consult

(D) choose

6. Which of the following is NOT true of the spot of light?

(A) It is caused by sunlight passing through a hole.

(B) It travels across the roof of the shelter.

(C) Its movement is affected by the position of the Sun.

(D) Its movement could have been used to estimate the time of day.

7. From which of the following can the time of year be determined?

(A) The movement of the spot of light from west to east

(B) The speed with which the spot of light moves

(C) The movement of the spot of light from north to south

(D) The size of the spot of light at midday

8. The word "roughly" in line 18 is closest in meaning to

(A) finally

(B) harshly

(C) uneasily

(D) approximately

9. The

2托福閱讀真題解析

托??荚囍械拈喿x部分是許多考生感到挑戰(zhàn)的環(huán)節(jié)之一。為了幫助大家更好地準備,,我將分享一些關(guān)于“托福閱讀真題解析”的經(jīng)驗和技巧,,希望能為你的備考之路提供一些幫助,!??

一、理解托福閱讀的結(jié)構(gòu)

托福閱讀通常包含三到四篇文章,,每篇文章后面有10個問題,。這些文章的主題廣泛,涉及人文,、科學,、社會等多個領(lǐng)域。了解這些結(jié)構(gòu)可以幫助你在考試時更有效地管理時間,。

二,、掌握常見題型

在托福閱讀中,有幾種常見的題型需要特別注意:

  • Detail Questions: 這些問題要求你找到文章中的具體信息,,通常會使用“According to the passage...”這樣的表述,。
  • Inference Questions: 這些問題要求你根據(jù)文章內(nèi)容進行推理,答案通常不會直接出現(xiàn)在文章中,。
  • Main Idea Questions: 這些問題關(guān)注文章的主旨或中心思想,,通常需要你對整篇文章有一個全面的理解。
  • Vocabulary Questions: 這些問題測試你對文章中某些單詞或短語的理解,。

三,、練習真題的重要性

通過做“真題”,你可以熟悉考試的格式和題型,,同時提高你的閱讀速度和理解能力,。建議每周至少做一套真題,并認真分析每個錯誤的原因,。你可以在網(wǎng)上找到一些免費的資源,,例如:

  • Reading Text: “The effects of climate change on polar bears.”
  • Example Question: “What is the main idea of the passage?”
  • Sample Answer: “The passage discusses how climate change is impacting the habitat and survival of polar bears.”

四、提高閱讀技巧

為了提高你的閱讀能力,,可以嘗試以下幾個技巧:

  • Skimming: 快速瀏覽文章,,抓住主要信息和結(jié)構(gòu),不必逐字閱讀,。
  • Scanning: 針對特定問題快速尋找相關(guān)信息,,尤其是在回答細節(jié)題時。
  • Note-taking: 在閱讀時做簡單的筆記,,記錄下重要的觀點和數(shù)據(jù),,以便于回答問題。

五,、時間管理

在托福閱讀部分,,時間管理至關(guān)重要。建議每篇文章的閱讀時間控制在15分鐘以內(nèi),這樣可以留出足夠的時間來回答問題,。可以通過模擬考試來練習時間管理,,確保在正式考試時能夠從容應對,。

六、使用輔助工具

除了真題練習,,使用一些輔助工具也能提高你的閱讀水平,。例如,可以使用在線詞典查找不熟悉的單詞,,或者下載一些閱讀應用程序來增加你的閱讀量,。??

七、保持積極心態(tài)

最后,,保持積極的心態(tài)是成功的關(guān)鍵,。不要因為一次的失敗而氣餒,繼續(xù)努力,,你會看到進步的,!??

希望以上的經(jīng)驗和技巧能夠幫助你在托福閱讀中取得好成績!祝你備考順利,!??

3霍霍坎托福閱讀練習

對于準備托??荚嚨目忌鷣碚f,閱讀部分常常是一個挑戰(zhàn),。為了幫助你更好地應對這一部分,,下面將分享一些實用的閱讀練習技巧和策略,讓你的備考之路更加順利,。??

1. 了解托福閱讀的結(jié)構(gòu)

托福閱讀部分通常包含三到四篇文章,,每篇文章大約700字??忌枰?0-80分鐘內(nèi)完成這些文章的閱讀和相關(guān)問題,。了解這些文章的結(jié)構(gòu)可以幫助你快速定位信息。

2. 提高詞匯量

豐富的詞匯量是理解托福閱讀材料的關(guān)鍵,。建議考生每天學習一定數(shù)量的新單詞,,并使用它們造句。以下是一些常見的托福詞匯:

  • Analyze
  • Concept
  • Evidence
  • Significant
  • Theory

可以利用詞匯卡片或手機應用來幫助記憶這些單詞,。??

3. 閱讀技巧

在閱讀托福文章時,,采用有效的閱讀技巧至關(guān)重要。以下是一些推薦的方法:

  • Skimming: 快速瀏覽文章,,抓住主旨和大意,。
  • Scanning: 針對特定信息進行快速查找。
  • Active Reading: 做筆記和標記關(guān)鍵信息,以加深理解,。

4. 練習真題

做歷年的托福閱讀真題是非常有效的練習方式,。可以從官方網(wǎng)站或其他可靠來源獲取這些材料,。每次練習后,,務必認真分析錯題,找出原因并加以改正,。??

5. 模擬考試環(huán)境

在備考過程中,,盡量模擬真實的考試環(huán)境。設(shè)定時間限制,,在安靜的地方進行閱讀練習,。這不僅有助于提高你的閱讀速度,也能增強你的考試心理素質(zhì),。

6. 參考范文

以下是一段關(guān)于“Climate Change”的閱讀文本示例:

Text: Climate change refers to significant changes in global temperatures and weather patterns over time. While climate change is a natural phenomenon, scientific evidence shows that human activities are currently driving an unprecedented rate of change. This can lead to severe consequences such as rising sea levels, extreme weather events, and loss of biodiversity.

根據(jù)這段文本,,你可能會遇到以下問題:

  • What is the primary cause of current climate change?
  • List two potential consequences of climate change.

7. 聽力與閱讀結(jié)合

聽力部分也與閱讀部分緊密相關(guān)。通過聽取相關(guān)主題的講座或討論,,可以幫助你更好地理解閱讀材料,。嘗試找到與閱讀主題相符的聽力資料進行練習。??

8. 新題預測

根據(jù)當前的社會熱點和學術(shù)趨勢,,以下是一些可能出現(xiàn)在托福閱讀中的新題話題:

  • The impact of technology on education
  • Renewable energy sources
  • The role of social media in modern communication

希望以上的建議能夠幫助你在托福閱讀部分取得更好的成績,。通過不斷練習和調(diào)整學習策略,你將能夠在考試中游刃有余,!??

THE END